Dostava podataka za stranicu člana na Internet stranicama udruge

Poštovani članovi ULUPUH-a,

Pozivamo vas da nam putem online obrasca dostavite fotografije, biografiju i kontakte za vašu stranicu (stranicu člana) na Internet stranicama ULUPUH-a – link: https://form.jotform.com/220453566350048

Unesite samo one podatke koje želite da budu objavljeni. Možete objaviti do 6 fotografija – fotografije trebaju biti u JPEG formatu, rezolucije minimalno 400×528 pixela, maximalno 1680×942 pixela. Fotografije treba poslati na mail ulupuh.ured2@gmail.com, sa naznakom “(Ime i prezime) za web”.

Također prije ispunjavanja obrasca i odabira fotografija uzmite u obzir da svojom prijavom: jamčite istinitost svih podataka navedenih u obrascu; prihvaćate da se svi navedeni podaci objave na internet stranicama ULUPUH-a; jamčite vlasništvo nad svim pravima za objavljivanje fotografija koje ćete priložiti obrascu te da ćete preuzeti na sebe sve moguće zahtjeve trećih osoba koje bi ta prava osporavale; izjavljujete suglasnost da svi podneseni podaci i fotografije postanu dio arhiva ULUPUH-a kojima će se udruga koristiti u promidžbene svrhe te ih u tu svrhu ustupate ULUPUH-u na korištenje vremenski i prostorno neograničeno.

ULUPUH