Kreativci –online likovni natječaj za djecu i mlade do 18 godina

Završen je natječaj Kreativci –online likovni natječaj za djecu i mlade do 18 godina, uz izložbeni program Galerije ULUPUH.

Od 2016. godine ULUPUH uz izložbe u Galeriji ULUPUH objavljuje natječaje za djecu i mlade do 18. godine starosti, s likovnim zadatkom vezanim uz temu izložbe. Želja nam je na taj način animirati mlađu publiku, približiti im ULUPUH-ove programe te ih ujedno potaknuti da se i sami okušaju u različitim oblicima likovnog izražavanja, poglavito iz područja primijenjenih umjetnosti i dizajna, jer to je područje koje naša udruga pokriva. Projekt je dosad iznimno dobro primljen u različitim sredinama upravo zbog njegove dostupnosti na internetskoj stranici projekta Kreativci čime je olakšano sudjelovanje svim natjecateljima. Ove godine objavljena su tri natječaja na za ULUPUH-ovoj internetskoj stranici Kreativci https://kreativciblog.wordpress.com/. U njihovu osmišljavanju sudjelovali su autori izlagači, Miranda Herceg, Tihana Mikša i kustosica Višnja Slavica Gabout. Zadaci su bili vezani za temu njihove izložbe, ali prilagođeni mlađem uzrastu.

Hvala svim mladim kreativcima koji su se odazvali na natječaje, razmišljali i odlučili napraviti i poslati svoj rad. Veliko hvala i svim učiteljima, profesorima i roditeljima koji su vas motivirali i prijavili. Vjerujemo da ste se svi, bez obzira na nagrade, tijekom rada dobro zabavili te da će vas ovo potaknuti da u sličnom smjeru istražujete i dalje.

Ukratko o natječajima i nagrađenim radovima: https://kreativciblog.wordpress.com/