NATJEČAJ HZSU-a ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA

Natječaj HZSU-a za prijem novih članova Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika i priznavanje prava na uplatu doprinosa za mirovinsko i invalidsko te zdravstveno osiguranje iz sredstava proračuna Republike Hrvatske.

Molimo sve članove koji će ove godine podnositi zahtjeve za priznavanje prava na uplatu doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje iz sredstava proračuna Republike Hrvatske da dostave mape sa uvidom u cjelokupnu dokumentaciju radova ili izložbi nastalih u posljednjih 5 kalendarskih godina (od 01.01. 2017. do 31.12.2021.) obavezno je dostaviti  popis realiziranih projekata prema kriteriju pojedine sekcije /www.hzsu.hr pod PRAVILNIK/, radi izdavanja potvrde umjetničke strukovne udruge ULUPUH o ispunjenim brojčanim kriterijima.

Mape će se zaprimati u četvrtak 17. 02. i petak 18. 02. 2022. od 10 do 13 sati. 

Kandidati prema uvjetima Pravilnika moraju ispuniti samo jedan od kriterija ( a, b, c, ili d…) u cijelosti, u posljednjih 5 kalendarskih godina.

POTREBNO JE PRILOŽITI:
● popis radova realiziranih u 5 godina prema pojedinom kriteriju ( molimo popis poslati i na e-mail: ulupuh@zg.t-com.hr)
● mapu radova sa dokazima o realiziranim izložbama ili projektima u posljednjih 5 godina prema kriterijima HZSU-a sa  katalozima za kriterij realiziranih izložbi (ili izdanja za knjige za ilustraciju i fotografiju), ukoliko nemate kataloge moguće je predati i medijske objave koje dokazuju realizaciju projekta ili potvrdu galerije s datumima izložbe za izlaganja. http://hr.hzsu.hr/Struktura-WEB-a/Glavna-navigacija/Pravilnik
● mapu radova sa uvidom u umjetničko stvaralaštvo, dodatni radovi (fotografije radova, ilustracije i sl. u pdf formatu). Uvid u Vaše umjetničko djelovanje.
● cjeloživotnu biografiju.

Uvjet za dobivanje potvrde za članove ULUPUH-a je uredno plaćena članarina do 2022. godine. Umjetnicima koji nisu članovi ULUPUH-a neće moći biti izdana potvrda od strane ULUPUH-a.
Popis ostale administrativne dokumentacije koja se uz mapu predaje u HZSU ( porezne kartice, prijavnica i sl. ), biti će objavljen na njihovim stranicama po objavi natječaja.