Natječaj za prijem novih članova u HZSU

OBAVIJEST ZA ČLANOVE ULUPUH-a

Raspisan je Natječaj za prijem novih članova u HZSU – Hrvatsku zajednicu samostalnih umjetnika uz priznavanje prava na uplatu doprinosa za mirovinsko i invalidsko te zdravstveno osiguranje iz sredstava proračuna Republike Hrvatske

Pozivamo sve članove ULUPUH–a koji će ove godine podnositi zahtjeve za priznavanje prava na uplatu doprinosa za mirovinsko i invalidsko te zdravstveno osiguranje iz sredstava proračuna Republike Hrvatske od strane HZSU-a da od 18. do 20. veljače 2019. (pon-sri), u Tajništvo ULUPUH-a, Preradovićeva 44, Zagreb, radnim danom od 10 do 14 sati, dostave mape s uvidom u cjelokupnu dokumentaciju radova ili izložbi nastalih u posljednjih 5 kalendarskih godina (od 01.01. 2014. do 31.12.2018.), s popisom realiziranih projekata prema kriteriju pojedine sekcije /www.hzsu.hr pod PRAVILNIK/, a radi izdavanja potvrde umjetničke strukovne udruge ULUPUH za podnositelja zahtjeva o ispunjenim brojčanim kriterijima propisanih Pravilnikom HZSU-a.

Popis radova prema godinama stvaralaštva potrebno je dodatno dostaviti i E- mailom na: ulupuh@zg.t-com.hr

Kandidati prema uvjetima Pravilnika moraju ispuniti samo jedan od kriterija (a, b, c, ili d…) svoje struke u cijelosti, u posljednjih 5 kalendarskih godina. Za pripremu mape najvažnije je detaljno pročitati uvjete iz Pravilnika za pojedinu sekciju na linku:

http://hr.hzsu.hr/Struktura-WEB-a/Glavna-navigacija/Pravilnik

Uvjet za dobivanje potvrde ULUPUH-a je uredno plaćena članarina do 2019. godine. Umjetnicima koji nisu članovi ULUPUH-a potvrde se ne izdaju.

Mape s izvještajem strukovne udruge ULUPUH-a autori će moći preuzeti 6. i 7. ožujka  2019. u Tajništvu ULUPUH-a, Preradovićeva 44 u  Zagrebu, od 10 do 13 sati. Svi kandidati moraju osobno preuzeti svoje mape i sami ih dostaviti u HZSU, na adresu Ilica 42/2 u Zagrebu.

Link na natječaj HZSU-a i popis ostale administrativne dokumentacije koja se uz mapu dostavlja na natječaj HZSU-u:

http://hr.hzsu.hr/Struktura-WEB-a/Glavna-navigacija/Aktualno/PRIZNAVANJE-PRAVA-NA-UPLATU-DOPRINOSA