Obavijest o radu Tajništva ULUPUH-a

Poštovani članovi ULUPUH-a,

nastavno na svu problematiku vezanu uz pandemiju virusa COVID-19, i uz preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite, od danas, 16. ožujka 2020., Tajništvo ULUPUH-a ne radi za stranke.

Djelatnici rade od kuće, dostupni su na fiksnim i mobilnim telefonima kao i na sljedećim e-mail adresama:

Telefon: 4576-919, 4552-595, 091 7997 557, e-mail: ulupuh@zg.t-com.hr i ulupuhured@gmail.com

Na taj način se neometano odvija rad Tajništva, a samo će u izuzetnim situacijama bit moguće doći u Tajništvo kako bi se nešto potpisalo i preuzelo, i to po posebnom dogovoru.

U Galeriji ULUPUH u tijeku su izložbe fotografa Tomislava Marića i Marija Majcana, a posjeti izložbama, u trenutnoj su situaciji regulirani prema preporukama, dok ne dođe drugačiji naputak. Također, u tijeku je priprema izložbe (S)tvarnost surogata ili surogat (s)tvarnosti čije je otvorenje predviđeno za 19. ožujka 2020. godine, a obzirom na situaciju, izložba će biti postavljena, snimljena od strane ULUPUH-a i od HRT-a, prezentirana u virtualnom obliku te neće biti otvorena za javnost. Ukoliko se uvedu strože mjere, izložba neće biti postavljena, a radovi će biti prezentirani virtualno putem materijala iz kataloga na webu i FB ULUPUH-a.

Ivana Bakal, predsjednica Upravnog odbora ULUPUH-a