Poziv za vođenje kreativnih radionica za građanstvo

Radionice u okviru projekta Centar oblikovanja svakodnevice

 

Hrvatsko dizajnersko društvo, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti i Muzej za umjetnost i obrt pozivaju zainteresirane članove HDD-a i ULUPUH-a i druge profesionalce iz srodnih područja da se prijave za voditelje kreativnih radionica za građanstvo koje će se održavati u sklopu projekta CENTAR OBLIKOVANJA SVAKODNEVICE, a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Radionice su namijenjene različitim dobnim skupinama polaznika (osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast, odrasli, treća životna dob), a moguće je prijaviti radionice za jednu ili više kategorija polaznika.

Rok za prijavu prijedloga za prvu radionicu za školarce je do 18. ožujka, a za sve ostale radionice do 1. travnja 2019.

Zamišljeno je da radionice vode voditelji u paru. Za honorare voditelja pojedine radionice na raspolaganju je do 4.500 kn po voditelju (za dvodnevne radionice) odnosno do 5.500 kn po voditelju (za trodnevne radionice). Navedeni iznos podrazumijeva ukupni trošak autorskog honorara.

Pozivamo sve zainteresirane da se jave s prijedlozima za radionicu, koja može biti iz bilo kojeg područja djelovanja MUO-a, ULUPUH-a i HDD-a. Potiču se radionice interdisciplinarnog karaktera.

Prijedlozi se prijavljuju online, putem e-prijavnice. Za detalje pogledati na http://dizajn.hr/blog/poziv-za-voditelje-kreativnih-radionica-za-gradanstvo/