Prigodna božićna izložba članova ULUPUH-a

Arts&Crafts Sales Exhibition
prodajna izložba članova ULUPUH-a

U Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu ove će se godine po prvi puta održati Arts&Crafts Sales Exhibition, prodajna izložba članova ULUPUH-a. Na izložbi sudjeluju afirmirani autori i brendovi koji kontinuirano djeluju na domaćoj sceni: Marina Tudjina Badurina (keramika), Karaka design (modni dizajn), ETO brand (produkt dizajn), Otvoreni atelier Lumezi te Sabina Kolonić/Atelier ANIBAS (umjetnički nakit). Svi će izlagači samostalno prodavati svoje radove i biti na raspolaganju potencijalnim kupcima.

Ova je izložba pilot projekt, pokrenut u vrijeme tradicionalnog darivanja kao ULUPUH-ova podrška svojim članovima, primijenjenim umjetnicima i dizajnerima, u tržišnom plasmanu njihovih radova. U isto vrijeme, njime se nastoji razviti potrebu građana da svoj životni prostor i svakodnevicu oplemene predmetima koje odlikuju autorski izraz, umijeće izrade i dizajnerska invencija.

Izložba će biti otvorena od 16. do 23. prosinca, radnim danom i subotom od 12 do 20 sati, u nedjelju, 17. prosinca od 11 do 16 sati.

Dobrodošli!

Više na Internet stranici izložbe Arts&Crafts Sales Exhibition