Prijavite se na besplatnu afterwork radionicu “Kultura ispijanja kave” – MJESTA SU POPUNJENA

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe dvodnevnoj afterwork radionici keramike Maše Barišić i Helene Ohnjec “Kultura ispijanja kave”

 

Voditeljice

Maša Barišić i Helena Ohnjec

Broj polaznika

Predviđeno je 10 polaznika. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.

Radionica je besplatna!

Termin održavanja

29. studenog i 02. prosinca 2019. od 17.00 do 20.00h.

Radionica traje dva dana.

Lokacija

Atelje na br. 1.

Ul.Republike Austrije br.1

10 000 Zagreb

Prijave na: https://oblikovanjesvakodnevice.com/radionica/8

­

Opis radionice

Dvodnevna radionica keramike osmišljena je za odrasle osobe i održava se u popodnevnim i predvečernjim terminima tijekom radnog tjedna. Tempo i dinamika aktivnosti omogućuju svakom polazniku uspješno upoznavanje s glinom/keramikom i zajedničko kreiranje svojih završnih radova.

Tema radionice je kultura ispijanja kave. Šalica kave nakon napornog radnog dana svakome dobro dođe, pogotovo onima u potrazi za rijetkim slobodnim i opuštajućim trenucima.

Govorimo o kavi i druženju, međusobnoj suradnji, potičemo razumijevanje i oslobađamo se stresa, strahova i napetosti. Koristimo slobodno vrijeme za konstruktivne, zabavne i opuštajuće kreativne aktivnosti koje polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja i vještina te razvoj snažnog timskog duha.

Sažete biografije voditelja

Helena Ohnjec rođena je1981. u Zagrebu. Diplomirala na kiparskom odsjeku ALU 2004. u klasi prof. Slavomira Drinkovića. Članica HDLU od 2008. Izlagala na više samostalnih i skupnih izložbi. Autorica četiriju javnih skulptura. Helena ima višegodišnje pedagoško isustvo te iskustvo u izvedbi radionica. Voditeljica je radionice keramike u Ateljeu na br.1.

Maša Barišić rođena je 1986. u Splitu. Diplomirala Fine art u Lincolnu 2012. gosine. Članica je HDLU od 2017 godine. Izlagala na više skupnih i samostalnih izložbi. Bavi se keramikom hobistički od 2016 i assistira na radionicama keramike od 2017. Maša ima višegodišnje pedagoško isustvo te iskustvo u izvedbi radionica. Voditeljica je radionica crtanja i ilustracije u Ateljeu na br.1.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na: cos.dizajn@gmail.com ili 091 233 3360.

Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta. Prijavom na sudjelovanje polaznik daje pristanak za dokumentiranje. Dokumentacijski materijal se može koristiti neograničeno u online i tiskanim izdanjima vezanima za projekt “Centar oblikovanja svakodnevice”, te u tiskanim i e-izdanjima koje objavljuju HDD ili projektni partneri.

Radionica se organizira u sklopu dvogodišnjeg projekta Centar oblikovanja svakodnevice, kojega provode projektni partneri Muzej za umjetnost i obrt, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti, Bacači Sjenki, Hrvatsko dizajnersko društvo i Grad Zagreb.

Ciklus od sveukupno 15 različitih kreativnih radionica za građanstvo provode MUO, HDD i ULUPUH, a namijenjene su različitim dobnim skupinama polaznika (školarci, odrasli, treća životna dob).

Organizacija radionice je sufinanrana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.