NATJEČAJ ZA IZLAGANJE NA IZLOŽBI HRVATSKE UDRUGE ZA BOJE

Hrvatska udruga za boje, HUBO  (Croatian Colour Society, CroCoS) i ove će godine, u suorganizaciji sa Sveučilištem u Zagrebu (Tekstilno – tehnološkim fakultetom, Grafičkim fakultetom, Arhitektonskim fakultetom  i Akademijom likovnih umjetnosti), obilježiti  Međunarodni dan boja MDB 2024 ( International Colour Day ). Iako se Međunarodni dan boja tradicionalno obilježava 21. ožujka, ove godine je u pripremi višednevna izložba, s malim odmakom od prvog dana proljeća te će otvorenje izložbe biti 9. travnja 2024., u 10:00 sati, a ostat će otvorena do 14. travnja 2024.

Tema ovogodišnjeg programa je „Boje u nama”, a program obilježavanja Međunarodnog dana boja održat će se u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu. Program obuhvaća izložbu tematski posvećenu boji te radionicu za djecu i odrasle. Pozivamo Vas da sudjelovanjem u izložbenom dijelu događanja ili svojom nazočnošću, doprinesete uspješnoj realizaciji programa.

Prijavu sudjelovanja izložbom ili radionicom možete izvršiti slanjem naslova izložbe te podataka o autoru/autorima i mentorima ukoliko se radi o učenićkim ili studnetskim radovima, na adresu elektroničke pošte: martinia.glogar@ttf.unizg.hr.